Matematik

Matematik er svært, hvis man ikke forstår, hvordan faget hænger sammen. Hvis du kæmper ekstra meget, oplever du måske også, at det kan være svært at løse problemerne på egen hånd, og din matematiklærer vil sjældent have tid til at sætte fokus på blot en enkelt person i klassen. Med en privatunderviser er der tale om en-til-en lektiehjælp, så du får 100 % ud af tiden.

Du får forklaret matematik, så du kan forstå det og kan følge med i den daglige undervisning.

Derudover får du træning i fagets metoder, så du bedre kan klare dig selv.

Undervisningen kan både ske ved anvendelse af dine egene lærebøger, eller ved at mentoren skaffer masser af ekstra træningsopgaver og gennemregnede eksamenssæt, så du kan se, hvordan en perfekt besvarelse skal se ud.

Er du faldet bagud i matematikundervisningen, lægger vi et struktureret program for dig, så du også får indhentet det forsømte.

Ud fra vores behovsanalyse, tilrettelægger vi et tilpasset forløb til dig og finder en matchende mentor, der kan hjælpe dig med lige netop dine udfordringer. Denne form for undervisning kan give dig de rette redskaber, så du lære, hvordan koderne skal knækkes – og så kan matematik blive sjovt!

Vil du høre mere? Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale, så vi i fællesskab eventuelt kan finde frem til, hvad du har brug for.