Lektiehjælp

Hos Mentorhjælp tilbyder vi lektiehjælp til fag i folkeskolen og gymnasiet.

Hjælpen kan både gå ud på undervisning i et eller flere fag, og kan angå en enkelt gang eller strække sig over flere måneder. Det tager udgangspunkt i privatundervisning, der er tilrettelagt lige netop dig som gymnasieelev eller jeres barn i folkeskolen.

Lektiehjælp hos Mentorhjælp er både effektivt for jer, der har brug for lektiehjælp til jeres barn i folkeskolen, hvis du går på gymnasiet, eller hvis du blot ønsker at blive bedre til nogle fag.

Undervisningen tilgodeser ikke kun de elever, der ønsker høje karakterer, men i høj grad også, der har brug for en mentor som supplement ved siden af skolen.

I har fuld fleksibilitet med hensyn til at skræddersy et forløb, der udelukkende har fokus på jeres behov. Sammen med lektiehjælperen kan I sætte de ugentlige timer af, I ønsker, hvor I kan gennemgår lige netop det du har lyst til og behov for. Det kan være det pensum, du / jeres barn har gennemgået i klassen, eller noget specifikt, du / jeres barn ikke forstår. I kan frit tage på ferie eller spare timer op til senere ved at sætte forløbet på pause. Desuden tilbyder vi, at man kvit og frit kan stoppe et forløb og kun betale for de timer, man har haft.

For at læse mere om lektiehjælp i henholdsvis folkeskolen, klik her

For gymnasiet, klik her