Korrekturlæsning

Hos Mentorhjælp har vi en særskilt afdeling for korrekturlæsning. Vi retter både stavefejl, kommatering og grammatik.

Vores korrekturlæsere er professionelle og har fra 10 år til 45 års erfaring – alle med akademiske baggrunde samt rutine i korrektur af diverse større skriftlige afhandlinger, som eksempelvis bacheloropgaver, specialer og ph.d.-afhandlinger.

Vores proces er simpel. Du sender os en mail med overskriften ”Korrekturlæsning”, og skriver i mailen, hvilken af vores services, du ønsker – om det er en bacheloropgave, et speciale, en phd eller et hvilket som helst andet dokument. Herefter sender vi dig en faktura, som du betaler, hvorefter du sender os dit dokument. Når dokumentet er modtaget, får du en pris. Herefter bliver en af vores korrekturlæsere sat på opgaven angående at rette det til, hvorefter du får det tilsendte dokument tilbage i rettet tilstand.

Vores korrekturlæsning er kvalificeret og du finder ingen korrekturlæsere, der er bedre end os. Din pris afhænger af, hvor grundigt bearbejdet din opgave skal være, samt om korrekturlæsningen blot angår grammatik eller også rettelser af formuleringer.

Send os en mail i dag og få hurtig hjælp til korrekturlæsning af din opgave, eller kontakt os på (+45) 27 21 41 11 i vores telefonåbningstider for at høre mere.