Afsætning

Afsætning er et helt centralt fag på HHX.

I faget vil du arbejde med strategier til både nationale og internationale virksomheder. Derudover lærer du at arbejde med købsadfærd, markedsføringsstrategier og interne virksomhedsforhold og -strategier. Alt dette kræver en hel række faglige redskaber, og det kan være en svær opgave at opnå gode resultater, hvis du ikke forstår at arbejde med fagets metoder og modeller. Eksamenen i afsætning består i en skiftlig og mundtlig prøve – og netop af den grund er det vigtigt, at der er styr på alle fagets aspekter, da du ellers i værste fald kan risikere at få en dumpekarakter på dit eksamensbevis.

Hos Mentorhjælp har vi privatundervisere, der kan hjælpe dig med lige præcis dine udfordringer i afsætning, så du kan nå de faglige mål, du sætter for forløbet.

Din mentor har selv opnået topkarakterer i faget, og ved hvilke redskaber der skal til, hvis du også vil nå de gode resultater til din eksamen.

Med privatundervisning er der 100% fokus på dig og dine udfordringer, og du bestemmer så vidt muligt selv, hvor og hvornår forløbet skal foregå. Ved forløbets start sætter du dig en række faglige mål, som du ønsker at arbejde på – så skræddersyer din mentor et forløb tilpasset lige netop til dig.

Udover undervisning, vil din mentor råde og motivere dig gennem hele dit forløb. Der tages hele tiden udgangspunkt i dine udfordringer og målsætninger, så du får tilgodeset lige præcis dine behov og kan arbejde fokuseret mod dine ønskede mål.

Kontakt os i dag – så tager vi en uforpligtende snak om, på hvilken måde vi kan hjælpe dig.

I finder vores priser ved at klikke her